Pentru fiecare autoutilitara detinem polita de asigurare a marfii si utilajelor transportate de 50.000 euro

Transport utilaje industrialeIn functie de nevoile dvs., va putem ajute sa transportati utilaje industriale si utilaje pentru constructii la cele mai avantajoase preturi, prin stabilirea de comun acord a modalitatii si a rutei de transport. Astfel, transportam pentru dumneavoastra utilaje industriale cum ar fi:

- transport buldoescavatoare
- transport buldozer
- transport nacele
- transport stivuitoare / motostivuitoare / electrostivuitoare

Transportul utilajelor industriale si a utilajelor pentru constructii, trebuie efectuat in conditii de maxima siguranta, precum si in cel mai scurt timp posibil, astfel incat lucrarile dvs. sa nu stationeze din cauza lipsei de utilaje de lucru.
Societatea noastra are o experienta de peste 20 ani in transportul utilajelor, reusind in tot acest timp prin profesionalism si prin servicii ireprosabile sa isi consolideze un important portofoliu de clienti.
La fel ca si in cazul celorlalte transporturi pe care le efectuam, utilajele sunt asigurate prin polita CMR la o valoare de 50.000 euro.
Pentru detalii suplimentare sau pentru a programa un transport de utilaje industriale sau pentru constructii, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon. 0744.632.246 sau folosind formularul de contact

Go to top